Φυσικο Αεριο

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Γιατί να επιλέξετε φυσικό αέριο για το χώρο σας;

  • Γιατί η εξοικονόμηση χρημάτων από την κατανάλωση της συγκεκριμένης πηγής ενέργειας είναι το βασικό της προσόν σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.
  • Γιατί στην περίπτωση που χρειάζεται να αλλάξετε το δίκτυο εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης για ένα ολόκληρο οίκημα το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό καθώς απαιτείται μόνο η αντικατάσταση καυστήρα, μία εργασία γρήγορη που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στα διαμερίσματα που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο δίκτυο θέρμανσης.
  • Γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του με παροχή θέρμανσης ή και ζεστού νερού χρήσης στο εγκατεστημένο δίκτυό σας, τη στιγμή που το χρειάζεστε, χωρίς να προηγηθεί παραγγελία καυσίμου προς κατανάλωση.
  • Γιατί γλιτώνετε από την εγκατάσταση δεξαμενής πετρελαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται π.χ. δυσάρεστες οσμές, ακάθαρτοι χώροι λεβητοστασίου από τα υπολείμματα πετρελαίου.
  • Γιατί ο μετρητής που τοποθετείται στο χώρο σας, παρέχει τη δυνατότητα απόλυτης ακρίβειας κατά τη μέτρηση της κατανάλωσης και άρα ο λογαριασμός που λαμβάνετε και καλείστε να πληρώσετε αφορά ακριβώς στην κατανάλωση που κάθε φορά έχετε πραγματοποιήσει.
  • Γιατί πρόκειται για μία πράσινης μορφής ενέργεια, ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον με εξαιρετικά μειωμένους ρύπους.
  • Γιατί μπορείτε να πετύχετε πραγματική αυτονομία θέρμανσης σε συνδυασμό με παροχή ζεστού νερού χρήσης (τη στιγμή που το χρειάζεστε) και οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας κατά το μαγείρεμα με ένα και μόνο δίκτυο εγκατάστασης.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη σύνδεση του χώρου σας με φυσικό αέριο.
Έμπειρος και εξειδικευμένος συνεργάτης μας επισκέπτεται το χώρο σας για να προτείνει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθεί με ασφάλεια η εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.

Στη συνέχεια η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση μηχανολογικής μελέτης καθώς και οικονομικής προσφοράς για το δίκτυο εγκατάστασης φυσικού αερίου στο χώρο σας και σας τις παραχωρεί.

Επίσης σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη οποιουδήποτε προγράμματος χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ ή της ΕΠΑ) βρίσκεται σε εξέλιξη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που επιλέξατε να τοποθετήσετε δίκτυο φυσικού αερίου στο χώρο σας , σας παρέχουμε λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα, ενώ σας παρέχουμε βοήθεια και στη συμπλήρωση και κατάθεση της αίτησης εφόσον το χρειάζεστε.